Računovodstvo, Računovodski servis, Knjigovodstvo, Poslovne Knjige in Bilance

Računovodski servis Pimos d.o.o. - predstavitev podjetja

Z računovodstvom se aktivno ukvarjamo že od leta 1992. Torej imamo izkušnje za različno velike pravne subjekte, od malih samostojnih podjetnikov pa do srednje velikih družb.

Pripravljamo tudi evidence za vodenje kmetijske dejavnosti.

 

Smo tehnološko napreden računovodski servis, ki pri svojem delu uporablja najsodobnejšo programsko opremo.

Ta nam omogoča da posamezne podatke knjižimo samo enkrat, s programom pa jih sknjižimo v ustrezne evidence. Rezultat je bistveno manjša poraba časa in posledično nižje cene naših storitev.

Ceno določimo ob sklenitvi pogodbe in sicer na podlagi strankinih podatkov o obsegu potrebnih storitev. Cena se spremeni le na osnovi sprememb v poslovanju stranke in velja za naprej.

Poračunov za nazaj ne delamo.

 

Programska oprema našim strankam omogoča, da imajo preko spleta v vsakem trenutku možnost vpogleda v svoje poslovne knjige. Izdelajo si lahko razne preglede kot so npr: odprte terjatve in obveznosti, ...

Lahko tudi vnašajo potrebne podatke za knjiženje, izpisujejo opomine in IOP-je in še mnogo več.

Lahko izvajajo fakturiranje, izdelujejo potne naloge, vnašajo podatke za obračun plač, pregledujejo poslovne bilance ...

 

Naše stranke lahko torej po želji določena opravila izvajajo sami (kar zniža strošek za računovodstvo), lahko pa prepustijo kompletno vodenje naši pisarni.

 

Poslovno dokumentacijo lahko stranke dostavljajo v našo pisarno ali pa jo pri njih prevzamejo naši sodelavci.

Marsikaj (npr: bančne izpise) pa lahko posredujejo preko elektronske pošte.

 

Podatki o naših kadrih:

• 2 x univer. izobrazba

• 1 x srednja ekonomska

Hitri izračun

Izpolnite obrazec za spletno povpraševanje in vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali z našo ponudbo po meri prirejeno za vas.

 

Našim strankam in njihovim zahtevam se poizkušamo čim bolj prilagoditi zato obravnavamo vsak primer posebej. Nadaljevanje Nadaljevanje...